Karolien ontvangt
Yves Verdingh

Kennis die u verrijkt
 

U heeft een dagelijkse opdracht. En u wil goed zijn en blijven in deze opdracht. Soms is bijscholing essentieel om uw kennis aan te scherpen, of hedendaags te houden. Of misschien hebt u nood aan een korte basistraining?

Dan zit u goed bij VIVES Kortrijk Business School. Vanuit hogeschool VIVES, studiegebied handelswetenschappen en bedrijfskunde, werkt VIVES Kortrijk Business School jaarlijks een evenwichtig bijscholingsprogramma uit, met topsprekers, om uw kennis te vervolmaken. Opleidingen die 100% raak zijn om u als professional te laten groeien in uw job. En dit al 35 jaar!

Wat ooit begon als CBA, Centrum Bijscholing voor Accountants, is ondertussen een heuse Business School. Met Centra Bijscholingen Vastgoed (CBI VAS), Financie- en Verzekeringswezen (CBFV), Landmeten (CBI LAN) en uiteraard nog steeds Accountancy (CBA), brengt VIVES Kortrijk Business School de actualiteit en de nodige updates op een beknopte en degelijke manier.

Bovendien gaat VIVES Kortrijk Business School prat op een fijne service en betaalbare prijzen bovenop het uitgekiende programma dat jaarlijks door VIVES-experten wordt vastgelegd.

Breng uw bedrijf en uw medewerkers in contact met de actualiteit. Laat VIVES Kortrijk Business School uw vinger aan de pols zijn voor uw navorming. Zo bent u zeker van uw zaak.

www.kortrijkbusinessschool.be
www.facebook.com/viveskbs
www.linkedin.com/company/vives-kortrijk-business-school

Team:
Coördinator/hoofdverantwoordelijke programma’s: Karolien Declercq
Administratie: Heidi Garrein

Wij helpen u graag verder: 056 27 05 55 en info@kortrijkbusinessschool.be

Goed om weten!

  • VIVES Kortrijk Business School is geaccrediteerd door FSMA, BIV, IAB, BIBF, Federale raad voor Landmeters-Experten (10 u) en de Nationale Kamer van Notarissen.
  • Voor een inschrijving vanaf 100 euro, kunt u aanspraak maken op subsidie door kmo-portefeuille, indien u hiervoor in aanmerking komt (erkenningsnummer: DV O233955). Zo betaalt u zelf maar een deel van de inschrijvingskost.
  • U kunt onze seminaries volgen als live sessie of als webinar online. Meer hierover vindt u bij 'Werking'.