VIVES Kortrijk Business School
Webinars VIVES Kortrijk Business School

Hoe schrijft u in?

 1. U schrijft in via deze website. Opgelet: vul zorgvuldig uw gegevens in aangezien wij deze nodig hebben om u op een correcte manier een vlotte service en dienstverlening te kunnen garanderen. Zo hebben wij uw persoonlijk gsm-nummer nodig om u te kunnen bereiken per sms in geval van een laattijdige wijziging of annulatie, uw persoonlijk e-mailadres om u de cursus, de linken naar de webinars en uw persoonlijk attest van deelname te kunnen bezorgen en het mailadres van uw bedrijf of werkgever om de factuur te kunnen bezorgen aan de juiste persoon. Wij vragen uw erkenningsnummer op om uw aanwezigheid te kunnen doorgeven aan de bevoegde instanties. 
   
 2. U ontvangt een bevestiging van inschrijving per e-mail op uw persoonlijk e-mailadres.
   
 3. U ontvangt de factuur digitaal op het e-mailadres van uw bedrijf of werkgever dat u heeft ingevoerd bij facturatiegegevens in het inschrijvingsformulier.
   
 4. U kan, per opleiding, steeds kiezen hoe u wenst te volgen: op onze campus of online. Deze keuze dient u NIET mee te geven bij inschrijving op de website. Uiterlijk een week voor elk seminarie ontvangt u immers een e-mail waarin u de mogelijkheid hebt om voor de livestream te registreren in Zoom. We valideren deze registratie achter de schermen  waarna u een bevestigingsmail ontvangt met de link naar de livestream in Zoom. Dit gebeurt dus niet automatisch en kan eventjes duren. Deze link naar de livestream wordt pas actief op het startuur van de livestream. Vooraf ziet u alleen een wachtscherm. Volgt u liever in de aula, met publiek en dus mogelijkheid tot netwerken, dan verwachten wij u op de dag van de sessie aan ons onthaal. Welkom!

 5. De dag voor het seminarie ontvangt u van ons de presentatie op uw persoonlijk e-mailadres.

 6. Indien u online volgt klikt u op de dag van het seminarie op de link die u heeft ontvangen via ZOOM ('Click here to join'). U hoeft hiervoor geen Zoomaccount aan te maken of paswoord in te geven. Uw persoonlijke link is automatisch beveiligd met een paswoord dat gekoppeld is aan de link zonder dat u dit hoeft in te voeren.
   
 7. Indien u kiest voor volgen op de campus, verwelkomt één van onze medewerkers u op de plaats van de opleiding. Onze onthaalbalies zijn open vanaf 13u30 op donderdag, vanaf 8u30 op zaterdag en vanaf 9 uur op vrijdag.
   
 8. U ontvangt uw attest van deelname indien u aanwezig bent van begin tot einde, en u tijdens de livestream de voorschriften voor aanwezigheidsregistratie opvolgt. Wij laden uw opleidingsuren voor u op in het ITAA of BIV-portaal indien u ons uw ITAA- of BIV-nummer heeft doorgegeven bij inschrijving.
   
 9. Mocht u, omwille van technische problemen even uit de livestream verwijderd worden, dan kan u door te klikken op de link gewoon terug opnieuw aansluiten. Mocht u een probleem ondervinden bij het klikken op de link, dan kan u ons steeds bereiken via e-mail (info@kortrijkbusinessschool.be) of op het gsm-nummer 0496 06 52 30. Wij bellen u zo snel mogelijk terug indien wij uw oproep niet meteen kunnen beantwoorden. 

Bijscholing met catering

De bijscholingsdagen worden niet gestreamd. Wij verwelkomen u liever live, mét verzorgde lunch, zodat u zich de volle 6 uren comfortabel kan concentreren.