VIVES Kortrijk Business School

MOMENTEEL VINDEN ALLE SESSIES ENKEL ONLINE, ALS WEBINAR, PLAATS. BIJ VOLLEDIG VOLGEN VAN EEN WEBINAR STUREN WE U UW WELVERDIENDE OPLEIDINGSPUNTEN PER E-MAIL DOOR.

Hoe schrijft u in?

 1. U schrijft in via de website. Opgelet: vul zorgvuldig uw gegevens in aangezien wij deze nodig hebben om u op een correcte manier een vlotte service en dienstverlening te kunnen garanderen. Zo hebben wij voortaan uw persoonlijk gsm-nummer nodig om u te kunnen bereiken per sms in geval van een laattijdige wijziging of annulatie, uw persoonlijk e-mailadres om u de cursus, de linken naar de webinars en uw persoonlijk attest van deelname te kunnen bezorgen en het mailadres van uw bedrijf of werkgever om de factuur te kunnen bezorgen aan de juiste persoon.
 2. U ontvangt een bevestiging van inschrijving per e-mail op uw persoonlijk e-mailadres.
 3. U ontvangt voortaan de factuur digitaal per e-mail op het e-mailadres van uw bedrijf of werkgever dat u heeft ingevoerd onder facturatie in het inschrijvingsformulier.
 4. Uiterlijk tien dagen voor elk seminarie ontvangt u een e-mail waarin u de mogelijkheid hebt om tot de dinsdagavond 24u voor het seminarie te registreren voor de webinar versie van de opleiding. Eén week voor het seminarie ontvangt u nogmaals een herinnering om te registeren. Indien u zich registreert, dan valideren wij achter de schermen uw registratie waardoor u een bevestigingsmail ontvangt met de link naar het webinar in Zoom. Dit gebeurt dus niet automatisch en kan eventjes duren. Deze link naar het webinar wordt pas actief op het startuur van de webinar. Vooraf ziet u alleen een wachtscherm.
 5. De dag voor het seminarie ontvangt u van ons de cursus op uw persoonlijk e-mailadres.
 6. Op de dag van het seminarie klikt u op de link die u heeft ontvangen via ZOOM ('Click here to join'). Het volstaat om te klikken om op de juiste plaats terecht te komen. U hoeft hiervoor geen Zoomaccount aan te maken of paswoord in te geven. Uw persoonlijke link is automatisch beveiligd met een paswoord dat gekoppeld is aan de link zonder dat u dit hoeft in te voeren.
 7. U ontvangt uw attest van deelname indien u aanwezig bent van begin tot einde, en u laat uw scherm ook open staan tijdens de pauze.
 8. Mocht u, omwille van technische problemen even uit de webinar verwijderd worden, dan kan u door te klikken op de link gewoon terug opnieuw aansluiten.
 9. Mocht u een probleem ondervinden bij het klikken op de link, dan kan u ons steeds bereiken via e-mail (info@kortrijkbusinessschool.be) of gsm-nummer 0478 66 76 38. Wij bellen u zo snel mogelijk terug indien wij uw oproep niet meteen kunnen beantwoorden. Tijdens de webinars zijn we NIET bereikbaar op ons vast nummer.
 10. Het geluid kan u aanpassen in ZOOM, links onderaan op uw scherm bij audiosettings.
 11. Na het seminarie ontvangt u uw attest van deelname digitaal per e-mail op uw persoonlijk e-mailadres dat u heeft ingevoerd in het inschrijvingsformulier op onze website.

! Om onze dienstverlening te optimaliseren werken wij aan een intranet dat in de loop van 2021 beschikbaar zal zijn. Daarin zal iedere cursist zijn eigen persoonlijke documenten, zoals attesten en facturen, kunnen downloaden.

Bijscholing met catering

Voor de bijscholingsdagen mét catering (CBA) bekijken we of het veilig is voor u om deze op de campus te laten doorgaan. Indien dit het geval is, dan vindt de bijscholing voor iedereen op de campus plaats. Indien dit niet veilig is, schakelen we voor iedereen over op webinar. We brengen u hier tijdig over op de hoogte.