VIVES Kortrijk Business School

Hoe schrijft u in?

  1. U schrijft in via de website. Opgelet: vul zorgvuldig uw gegevens in aangezien wij deze nodig hebben om u op een correcte manier een vlotte service en dienstverlening te kunnen garanderen. Zo hebben wij voortaan uw persoonlijk gsm-nummer nodig om u te kunnen bereiken per sms in geval van een laattijdige wijziging of annulatie, uw persoonlijk e-mailadres om u de cursus, de linken naar de webinars en uw persoonlijk attest van deelname te kunnen bezorgen en het mailadres van uw bedrijf of werkgever om de factuur te kunnen bezorgen aan de juiste persoon. Wij vragen uw erkenningsnummer op om uw aanwezigheid te kunnen doorgeven aan de bevoegde instanties.
  2. U ontvangt een bevestiging van inschrijving per e-mail op uw persoonlijk e-mailadres.
  3. U ontvangt voortaan de factuur digitaal per e-mail op het e-mailadres van uw bedrijf of werkgever dat u heeft ingevoerd onder facturatie in het inschrijvingsformulier.
  4. U kan, per opleiding, steeds kiezen hoe u wenst te volgen: op onze campus of online. Deze keuze dient u NIET mee te geven bij inschrijving op de website. Uiterlijk tien dagen voor elk seminarie ontvangt u immers een e-mail waarin u de mogelijkheid hebt om tot de dinsdagavond 24u voor het seminarie te registreren voor de webinar versie van de opleiding. Eén week voor het seminarie ontvangt u nogmaals een herinnering om te registeren. Indien u zich registreert, dan valideren wij achter de schermen uw registratie waardoor u een bevestigingsmail ontvangt met de link naar het webinar in Zoom. Dit gebeurt dus niet automatisch en kan eventjes duren. Deze link naar het webinar wordt pas actief op het startuur van de webinar. Vooraf ziet u alleen een wachtscherm.
  5. De dag voor het seminarie ontvangt u van ons de cursus op uw persoonlijk e-mailadres.
  6. Indien u online volgt klikt u op de dag van het seminarie op link die u heeft ontvangen via ZOOM ('Click here to join'). U hoeft hiervoor geen Zoomaccount aan te maken of paswoord in te geven. Uw persoonlijke link is automatisch beveiligd met een paswoord dat gekoppeld is aan de link zonder dat u dit hoeft in te voeren. Indien u kiest voor volgen op de campus dan verwelkomt één van onze medewerkers u op de plaats van de opleiding. Onze onthaalbalies zijn open vanaf 13u30 op donderdag, vanaf 8u30 op zaterdag en vanaf 9u op vrijdag. 
  7. U ontvangt uw attest van deelname indien u aanwezig bent van begin tot einde, en u tijdens de webinars de voorschriften voor aanwezigheidsregistratie opvolgt.
  8. Mocht u, omwille van technische problemen even uit de webinar verwijderd worden, dan kan u door te klikken op de link gewoon terug opnieuw aansluiten. Mocht u een probleem ondervinden bij het klikken op de link, dan kan u ons steeds bereiken via e-mail (info@kortrijkbusinessschool.be) of gsm-nummer 0478 66 76 38. Wij bellen u zo snel mogelijk terug indien wij uw oproep niet meteen kunnen beantwoorden. 

Bijscholing met catering

De bijscholingsdagen worden niet gestreamd. Wij verwelkomen u liever live, mét verzorgde lunch, zodat u zich de volle 6 uren comfortabel kan concentreren.