Getuigenissen van cursisten van VIVES Kortrijk Business School

Waarom kiest u voor VIVES Kortrijk Business School?

Wim Mahieu, Gourmand: "CBHR biedt betaalbare & direct toepasbare/inzetbare opleidingen aan. Opleidingen gebracht door docenten met gedegen praktische HR-ervaring waarbij zeker ruimte is voor een persoonlijke inbreng van de deelnemers. Inzake aanbod opleidingen is er voldoende variatie: nu eens nadruk op de harde HR zijde (update sociale wetgeving!); dan weer soft HR gerelateerde topics waarbij andere inzichten en een aanpak in de praktijk worden toegelicht. Kortom: opleidingen aan de Hogeschool Vives via het Centrum Bijscholing Human Resources (CBHR), een aanrader!"

Kristien Neyens, Kom op tegen Kanker over CBE: "Ik keerde na elke bijscholing terug met nieuwe kennis, tendensen en ideeën. Ik paste een aantal leerpunten aan zodat ze perfect op maat waren van de projecten waaraan ik werk bij Kom op tegen Kanker. Tijdens de lessenreeks ontmoette ik andere collega's uit de evenementensector. Hierdoor bracht ik naast nieuwe inzichten ook letterlijk de expertise van nieuwe partners mee naar onze organisatie."

Dirk Valcke, boekhouder: "Al meer dan 20 jaar ben ik een trouwe abonnee van de CBA-zaterdagmorgenseminaries voor cijferberoepers. Voor een democratische kostprijs biedt CBA ieder jaar opnieuw een gevarieerd aanbod van praktijkgerichte opleidingen, gegeven door bekwame sprekers en experten in hun vakgebied.De enthousiaste medewerkers van CBA ontvangen je in een aangename sfeer en je krijgt er de kans om veel collega's te ontmoeten met wie je van gedachten kunt wisselen of kunt netwerken.In mijn jaarlijkse opleidingsplanning staat CBA daarom steeds met stip bovenaan genoteerd."

Treesje van Toledo, Zakenkantoor Van Laethem - van Toledo over CBFV: "Ik kan de opleidingen aan het VIVES Kortrijk Business School ten zeerste aanbevelen. De inschrijving en bevestiging wordt correct opgevolgd. Een aantal dagen voor de opleiding krijgt u nog een herinneringsmail. De opleiding wordt gegeven door docenten met grondige kennis ter zake, niet alleen theorie maar de dagelijkse praktijk komt aan bod. Een pluspunt is dat VIVES Kortrijk vlot bereikbaar is. Aangenaam is het vriendelijk en goed georganiseerd onthaal. Voor mij staat het vast dat ik nog opleidingen zal volgen aan de VIVES Kortrijk Business School."

Wouter Maenhaut, Dazzle events: "De cursussen van CBE zijn steeds gevuld met relevante en actuele themas 's en gebracht door sprekers met de nodige expertise. Er wordt op maat van de aanwezigen gewerkt, en de kleine groepen zorgen voor een zeer directe communicatie met de lesgever. De inhoud is direct toepasbaar. Het is ook een ideaal moment om collega's uit de sector terug te zien en nieuwe mensen te leren kennen."

Werner Decoutere, zaakvoerder Fiscaal Kantoor Decoutere BVBA: "Als boekhouder-fiscalist ben ik gestart in 1984. Het aspect bijscholing vormt in mijn ganse carrière een belangrijke pijler, waarbij het CBA in Kortrijk voor mij gedurende reeds méér dan dertig jaar de rode draad is gebleven. De zaterdagmorgensessies kleuren mijn beroepsloopbaan en zijn voor mij onafscheidelijk verbonden aan de uitoefening van mijn job. Ik ben al die jaren trouw op post, gewoon omdat de thema's bevattelijk en praktisch worden voorgesteld, binnen een haalbaar tijdsbestek en voorgesteld worden door praktijkkenners. Na elke sessie onthou ik enkele belangrijke aandachtspunten die dan op mijn kantoor worden afgetoetst. De cursussen hebben reeds alle nut bewezen. Ook mijn medewerkers volgen reeds vele jaren de sessies. Immers, qua prijs/kwaliteit kun je geen betere opleiding aanbieden aan de kantoormedewerkers. En ik bemerk dat vele collega's mijn mening delen."

Machteld vandevyvere, QAS & HR manager Anticimex over de CBHR-opleiding 'De essentie van degelijk HR management': "Deze opleiding geeft een helder en gestructureerd overzicht van de mogelijkheden en nieuwigheden op het vlak van HR Management. Een perfecte opfrissing voor de meer ervaren HR medewerker en een grondige basis voor wie nieuwer is in de materie.De inhoud is onmiddellijk bruikbaar, up to date en zeer praktisch opgevat. De sessies geven ruimte tot uitwisseling van ervaringen tussen de deelnemers. De lesgeefster is gepassioneerd door HR en werkt met praktische tools en naslagwerken die ook door de deelnemers kunnen ingekeken en gebruikt worden. Een aanrader."