/CBA
CENTRUM BIJSCHOLING ACCOUNTANCY

Essentiële bijscholing mét opleidingspunten, voor accountants

CBA alle zaterdagochtendsessies (S1 tot en met S13)

Schrijf in voor alle sessies
en geniet een mooie korting
€520

CBA alle practica (P1 tot en met P4)

Schrijf in voor alle praktijksessies
en geniet een mooie korting
€240

Nieuw: WEBINAR!

Vanaf academiejaar 20-21 krijgt u de keuze, per seminarie, om de opleidingen waarvoor u ingeschreven bent, live te komen volgen bij VIVES of als webinar.

Opgepast, Deze keuzeregeling geldt pas als de coronarestricties opgeheven zijn en we de volledige capaciteit van onze aula’s terug kunnen benutten. Voorlopig kunt u onze sessies dus alleen als webinar volgen.

Deze keuze hoeft u NIET in te geven bij inschrijving, maar zal u een week voor de datum van de opleiding kunnen meedelen. Voorafgaand aan elke opleiding zal u immers een e-mail ontvangen waarin u zich, indien gewenst, kan registreren voor het webinar.  In geval van gedeeltelijke restricties (regel van 4m2 ) of volledige lockdown blijven/worden alle seminaries enkel aangeboden als webinars. Wij volgen de coronamaatregelen op de voet en passen indien nodig ons aanbod voor u aan.

! Enkel voor de bijscholingsdagen mét catering (CBA) is er geen individuele keuze mogelijk. Wij zullen bekijken of het veilig is voor u om deze op de campus te laten doorgaan. Indien dit het geval is, dan vindt de bijscholing voor iedereen op de campus plaats. Indien dit niet veilig is, schakelen we voor iedereen over op webinar. 

Hebben reeds plaatsgevonden