/CBA

VOLZET! CBA S14: Autofiscaliteit

Voor de business professional in accountancy, erkend door ITAA
Wat zal u leren?

De ministerraad heeft in juni 2021 een akkoord bereikt over de fiscale vergroening van het bedrijfswagenpark en er werd reeds een voorontwerp goedgekeurd. Zo wil men onder andere tegen 2026 alle bedrijfswagens uitstootvrij maken, als deel van het plan om de klimaatdoelstellingen voor 2030 te halen. Uiteraard gaat deze nieuwe wet gepaard met nieuwe fiscale regels. Deze zullen zowel voor de vennootschaps- als voor de personenbelasting van kracht zijn.

De wijzigen worden gefaseerd doorgevoerd vanaf september 2021 tot januari 2026, en zijn gestoeld op drie pijlers: de fiscale regeling voor bedrijfswagens, fiscale stimuli voor laadinfrastructuur en de uitbreiding en vereenvoudiging van het mobiliteitsbudget (zodat mensen kiezen voor milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen).

In deze sessie overloopt professor Jan Verhoeye wat u kan verwachten de komende jaren en wat dit betekent voor u als accountant. Deze sessie is een absolute must voor alle accountants met andere woorden.

Locatie

Dit is een online sessie.

Uurrooster
Mon 11/10/2021 om 19:00 tot 21:00
(Lokaal: webinar)
Prijs
€70
Jan Verhoeye

Spreker - Jan Verhoeye

Jan Verhoeye is accountant en belastingconsulent en docent bij Universiteit Gent. Daarnaast is hij fiscaal redacteur bij De Tijd, voorzitter van de Commissie voor Boekhoudkundige Normen (CBN) en lid van de Europese adviesgroep voor financiële rapportering.

Accreditatie

IAB A0017/2009 - 2 uren

Prijs
€70
(inclusief digitale cursus en link naar webinar)

U betaalt pas na onvangst van de factuur.
De prijzen zijn vrij van BTW volgens artikel 44, §2, 4° BTW Wetboek.

Kmo-portefeuille

Tot 30% subsidieerbaar

Lees meer

Locatie
webinar VIVES Kortrijk Business School

WEBINAR

Dit is een online sessie.